יום רביעי, 19 בדצמבר 2012

לילה בצפון

איזה כיף לנסוע לצימר! ככה סתם באמצע הלימודים, העבודה, השבוע... לשמחתי קיבלתי מתנה ליום ההולדת שובר ללילה במרום גולן אז ניצלנו את ההזמנות לפני המבחנים ונסענו. הדרך עברה די מהר והגענו למקום קסום , קר ופסטורלי. לדרך בחרתי ללבוש טייץ שיהיה לי נוח וכמובן סוודר אוברסייזר כי אי אפשר אחרת. המגפיים הם מסטיב מאדן משנה שעברה, הטייץ מTNT והסוודר מH&M.
יצאנו לאכול קרוב לצימר (ממש ממש קרוב - 3 דקות הליכה) ב "חוות הבוקרים". וכמו הצימר, גם זהו מקום באווירה מאד מבוקרת, מלשון בקר. צריף מכוסה בגזעי עצים מקומיים עם הרבה לבנים חמות ותאורה עמומה. התפריט (הכשר) מלא גם הוא בנוכחות הבשרית. המלצרית החביבה המשיכה להוכיח זאת כשפתחה את המלצותיה במילים "זהו מקום של בשר בעיקר" וכסטודנטים ממושמעים, נשמענו לה. וויתרנו על ראשונות והתחלנו (וסיימנו) ישר בעיקריות. המבורגר אחד של 250 גרם לגברת ואנטריקוט שני של 300 גרם לאדון. כתוספות בחרנו באופן טבעי בצ'יפס כתוספת להמבורגר ובשעועית ירוקה מוקפצת שתתלווה לסטיייק. ברוח הצפונית שנחה עלינו, הוספנו בקבוק 750 מ"ל של בזלת אמבר אייל של מבשלת הגולן.
קיבלנו עוד לפני המנות העיקריות את לחם הבית עם 3 מטבלים וזיתים. כבר פה אמרנו ואוו. לחם רך חם וטעים מאד עם מטבלים של חציל במיונז, סלסה חריפה מאד ופלפלים קלויים. עד שהלחם התקרר ובחרנו במטבל האהוב עלינו (כל אחד במטבלו הוא) כבר הגיעו העיקריות. עד כמה שהדבר לא אופיינו למנות שהוזמנו תשומת הלב הופנתה קודם כל להמבורגר שהריח פשוט טעים. אחרי שנרגענו שמנו לב לנתח אדמדם ומשוייש (אם כי חתוך מעט דק מידי לדעתי) שהונח על מחבת רותחת עם מצע של פלפלים ובצלים קלויים. כל אחד לקח ביס מכל מנה וזה החלק האחרון שאני זוכר מהפרק הזה של הארוחה, מבטנו נפגש בשנית רק אחרי שכבר לא נשאר כלום בצלחות (מלבד התוספות שהיו נדיבות וטעימות מאד, אבל כששוקלים לקחת עוד ביס מההמבורגר או מהשעועית, ההמבורגר לוקח).
וכך זה נגמר עם קיבה מלאה, חיוך על הפנים וציפיה לשוב לחדר המחומם והנעים שלנו.














תחילת סופ"ש נפלא לכולם,
רום ואלה.
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה